Duggregn

Idag är jag inte alls på humör. Var jättepigg och motiverad imorse men sen tog det stopp. Vill bara gå å lägga mig igen, inte för att det hänt något dåligt eller varit en prestationsmässigt jobbig dag utan för att jag bara är så trött.
Dessutom är ser jag hur rolig ut som helst. Duggregnet får mitt hår att krusa ihop sig till en liten (ganska stor) boll runt mitt huvud -jättesnyggt.

Förändring

Sitter i skrivande stund på bussen påväg hem till skåne! Ska bli så kul att komma hem, känns som om det var längesen? Idag har varit en sömnig dag med föreläsningar. Jag är verkligen dålig på att sitta rakt upp och ner under föreläsning utan att typ känna mig så trött så att jag-tror-att-jag-dör om jag inte får stänga ögonen, bara ett litet tag.. Hihi
Har dessutom beställt en alldeles ny leksak som jag förhoppningsvis får i början av nästa vecka. Härligt!
Ibland hatar jag människor. Elller okej, ganska ofta. Jag kan sitta och störa mig på hur folk sitter och gör olika ljud eller bara gör något annat som gör att jag blir irriterad. Just nu är personen jag stör ihjäl mig på killen som sitter två säten framför mig med förvisso bra musik men så högt att han vid det här laget borde vara döv. Det är inte okej att jag hör allt. Bara så ni vet.
Hälsning
BitterF som åker alldeles för mycket buss för sitt eget bästa.

Regn, föreläsningar och Paris?

Kort vecka denna veckan. Kom hem från Göteborg igår kväll. Idag har varit en heldag i skolan med föreläsningar mellan 10-18. Jobbigt för en sådan som mig som inte är van. Den nya kursen verkar dock rolig så timmarna gick fort. Jag tror faktiskt att jag skulle kunna tänka mig att jobba med familjerätt. Lättad blev jag också då det inte verkade vara riktigt så jobbiga uppgifter till kursen som jag först trodde, även om det är mycket att göra.

Två som gör sig otroligt bra på bild, det är vi det!
Jag och Micke har tittat på resor till Paris. Jag vill verkligen dit. Framförallt vill jag ha något riktigt roligt att se fram emot här i oktobermörkret när det bara regnar och är sådär kyligt och fuktigt kallt.
Till Helgen ska jag nog åka hem. Börjar få lite hemlängtan nu. Vill gosa med Baloo och Sally. Kanske till och med kan få sig en liten ridtur. Jag älskar att rida i skogen om hösten, det är så vansinnigt vackert med alla fina löv!

Magont och regn

Känns verkligen inge bra inför tentan på fredag, så nu ska jag inte prata mer om det. Har idag spenderat alldeles för mycket tid i skolan. Så jag har egentligen inte så mycket att tillföra med mitt lilla inlägga. Istället för att sitta här och skriva borde jag ta mig ett varmt bad och drömma mig bort.
Game of thrones är förresten en konstig serie. Har knappt sett tio avsnitt men jag har lite svårt att säga vad jag tycker om den. Jag älskar de fina kostymerna meeeen det är liiite för mycket sex och konstiga, vulgära scener för min smak. Inte förvånande att så många killar tycks gilla den för den har väl allt? Sagan om ringen-känsla med riddare i rustningar, gott om nakna flickor som emellanåt har sex med varandra och våld. Eller är jag kanske fördomsfull nu...

Så bra är jag!

Varnar för ett lite skrytigt inlägg! Men jag är så bra (så bra att min braighet rättfärdigar det faktum att jag börjar meningen med "men").
Träningen denna veckan har gått väldigt bra, bättre än vad jag trott. Tre gånger har jag tagit mig upp för dalviksbacken under joggingtur med Joanna. Kanske inte världens grej men jag är jättenöjd å stolt över mig själv, så det är så! Idag var jag på zumba med Selma och Johanna. Vilket för övrigt var jätteroligt, även om jag emellanåt var helt tappad... Så jag ser fram emot mer dans å härliga joggingturer!
Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis någon gång under nästa vecka kommer känna mig lika nöjd över mina studieprestationer. Inte helt troligt då det just nu känns som att kursen omfattar hur mycket som helst och jag vet inte riktigt om jag lärt mig allt ännu. Det är ju dock några dagar kvar tills det är fredag och tenta så vi får hoppas på det bästa.
Hejhopp! ....

Dagsljus, vem behöver det?

Idag har jag inte varit ute när det varit ljust alls, vilket i och för sig inte är något ovanligt på vintern men ändå.. Kom till skolan vid kvart över sex och kom hem för en liten stund sen. Känns lite deppigt, men det har varit en bra pluggdag så det är bra. Är helt slut. I hopp om att min syster har lite energi tillövers ska jag nu bege mig in till henne. Hejdå!

Höst i Göteborg

Underbar helg med Micke. Bland annat tittade vi på djuren i slottsskogen -mycket uppskattat av mig!
Fotbad?

Pluggdag med regn

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och drömma mig bort från plugg och regn.

Visset

Idag har jag haft konstig huvudvärk igen, börjar fundera på om jag kanske håller på att bli sjuk. Jag kan verkligen inte bli sjuk nu!



Ikväll var det tänkt att Sara och Hannah skulle komma hem till mig, men även de hade blivit sjuka. Så det var tråkigt. Nu blir det myskväll med serier, kanelbullar och syster istället.




Min chili som han ser ut idag.



Kanelbullar

Tvingade Joanna att baka idag = lyckad kväll, nöjd Carolin.

Min saab känns alltid ny

Vid en stoppskylt i centrala Jönköping. Finn ett fel...


Trötthet

Sjukt trött idag. Lång dag med tutorial och center café. Orkade inte laga mat... Så nyttig är jag!

Mordgåtan

Äntligen hemma efter en intensiv resa till Stockholm. Rolig resa med fina tjejer och Jonas. Supermysigt att bo på hotell och intressant att möta studenter från andra skolor.
Igårkväll var det middag på Stortorgskällan, vilket vi alla såg fram emot. Väl där skulle vi leka en lek som gick ut på att vi blev tilldelade olika rollfigurer som vi under kvällen skulle vara och försöka lösa de uppdrag som vi fått. Den huvudsakliga uppgiften var att lösa vem som var mördaren. Rolig idée tycker jag, fast det blev lite väl hetsigt då leken pågick under hela middagen. Men det var kul även om maten var riktigt dålig...
Trötta tjejer.
Martina i ett tappert försök att plugga.
Det första Camilla gjorde när vi kom till vårt hotellrum var att bädda ner sig i sängen, så söt!