Öland

Efter att ha spenderat största delen av veckan i Göteborg ska jag och familjen till Öland i ett par dagar. Vi hoppas på fint väder även om prognoserna säger emot -så det är så! Allt är packat utom baloo som får stanna hemma med pappa och vakta huset. Det var så längesen jag var på Öland, så det ska bli riktigt roligt. Mest längtar jag efter Ölandsglass, MUMS!
Nu ska vi ner i källaren å rota efter musik bland pappas skivor!
Bilder från veckan:
Bästa kubblaget:
Sämsta kubblaget:
Sötaste sälbebisen:
Gårdagens canasta och sherry i lund:
Dagens packning:
Herr Baloo:
Tja tja!

Målarfärg och radio


E6:an

göteborg idag och hjälpa Mia med hennes och Oskars  flytt :)
Bilder från veckan:
Mot 

Bättre sent...

Den som väntar på nått gott så att säga...
På transferbussen mot Votsalakia.
Stranden där vi bodde.
Strandpromenad första kvällen :)
Från vår balkong, <3 havsutsikten!
Lite badbilder från sandstranden Psili amos, som hade ganska många stenar ändå :)
Så där var lite bilder från Samos, mest mickes fel att det dröjt så då han haft kameran hos sig...(iaf nått att skylla på)

morgondopp

Morgondopp är något av det mysigaste som finns, sen att jag och micke sov tills förmiddagen är en annan sak. Idag har vi hälsat på Sally och ska strax ut med båten. Inte undra på att man längtar så mycket till sommaren den resterande delen av året. Det är helt enkelt svårt att inte tycka om livet som det är nu.

Smultron på ett grässtrå

Idag ska jag träffa den bästa jag vet!

Näst intill perfekt

Denna lördag har varit så bra den kunde bli -å då menar jag superbra! Kel med kattungarna, stranden med Sally, Baloo och mamma, släppt Sally på bete -lycklig häst, tittat på pappas utställning -han blev glad och överraskad av vårt besök, liten joggingtur, skön kall dusch, hemmalagad pizza, mys framför tv:n med mamma och Joanna.
Näst intill perfekt.

Hödoft

Igår kände jag mig ovanligt kulturell. Hängde med härliga vänner i Malmö och vi besökte både moderna museet och malmö konsthall. Det var längesen jag var på utställning -trevligt. Jag gillade särskilt om Doris Salcedos utställning Plegaria muda. Eferåt blev det picknick i pildammsparken.
Denna dag vigs åt stallet med hö intag (som jag förvisso pga allergin slipper), storstädning i alla skåp och av utrustnignen. Man samlar på sig mycket skit. Kanske blir det även en strandritt senare ikväll, efter att vi hämtat mer hö.