On the road

Ger mig ut på vägen för att hjälpa Cec att flytta. Vädret verkar vara super och jag ser fram emot en lång och trevlig dag med en massa bananlådor.

Regn och rusk

Jag hoppas verkligen att det blir bra väder, eller att det iallafall inte blåser för mycket, imorgon när jag ska hjälpa Cecilia att flytta. Idag hade jag tänkt rida en lång stund på stranden, men vädret är tveksamt...

Det får bli att pyssla inomhus istället.


f*n

Somnade i solen...

Måndag och sommarlov

Visst är det konstigt att när man är upptagen av skola, jobb eller vad det nu kan vara så känns det som att det skulle vara så skönt med lite ledig tid, där man bara kan ta det lugnt och göra precis ingenting. Samtidigt har jag nu haft "sommarlov" i en vecka och kan riktigt känna den där känslan som man hade när man var liten och sommarlovet kändes sådär oändligt långt. Å jag vet inte alls vad jag ska göra av min tid. 


Fast egentligen så borde jag väl bara ta en bok och sätta mig i solen.


Från början men ändå från mitten

Då vad det dags att ge sig in i "bloggvärlden" på riktigt nu då efter viss påtryckning av både Sara och Cecilia. Jag misstänker att denna blogg kommer att handla om vad så många andra bloggar handlar om, nämligen en ung tjejs vardag. Vem som vill läsa om detta vet jag inte men det är säkert nyttigt att skriva av sig då och då.