Frånvaro, ångest och glädje

Ojojoj, vad längsen det var jag skrev någonting här. Det beror nog framförallt på att jag inte känt för att dela med mig av mitt liv de senaste veckorna plus att jag inte haft så jättemånga kloka åsikter att komma med.

Tillbringade förra veckan i Göteborg, massa mysigt. Världens bästa pojkvän fyllde dessutom år, vilket gjorde det hela lite extra festligt!




Där fick man minsann cheese cake till frukost, iallafall när det var dags att fira Mickes födelsedag.



Underbart väder är det nu, som om någon missat det... Jag och Micke hade vår första mysiga vårdag i söndags!







Nu väntar en förhoppningsvis effektiv vecka men på fredag fyller sötaste lillasyster 20 år så då bär det av till Skåne. Å sen blir det lite skidåkning under påsk också, kommer bli kanoners!

Ps. Att få peppiga uppdateringar från Göteborgsvarvet när jag sitter å käkar glass känns lite kul, jag tar det nått annat år! Ds.

Men deras klockor gick lika fort

Längtar tills man kan kasta av sig alla vinterkläder å bara njuta av värmen på riktigt.  Jag älskar hur alla är pratar  om hur varmt det var på deras altan i solen med en envishet och önskan om att det faktiskt håller på att vända och att det snart är varmare igen.

  1. Jag har haft en riktigt trevlig helg hemma i skåne. Fick lite ny energi av att fixa i trädgården och mysa i stallet. Det blev till och med lite ridning på duktiga lilla Sally.
  2. Du som har tagit min dator får gärna komma tillbaka med den nu!
  3. Jag vill ha en katt!