Gröningen

Gröningen med Cec hela dagen. Fria bad på kvällen med härliga vänner och dagen avslutades med en trevlig jogg med baloo. Kunde inte låta bli att ta 8km rundan, tempot var dock väldigt lågt -men så skönt!
Ciao!

Jordgubbar

Har hittat stora jordgubbar i trädgårdslandet flera dagar i rad nu :D

Midsommar!


Igår var det massor med sommar. Trots att vi inte riktigt hade några planer för dagen blev det både midsommarstång, kransar, sill och potatis -förmodligen den mest traditionsenliga midsommar på länge!
Och resultatet:

Samos

Hejhopp!
Ett tag sedan sist nu. Har under den gångna veckan ägnat mig åt sol, bad, grekisk mat och massa mys. Helt klart behövligt att se lite annat än Sverige ibland. Å dessa härliga greker med deras långsamma vardagsrytm och glada humör -underbart!
(Vi bodde på balkongen längst till höger på bilden.)
Efter en veckan känns det ändå rätt lagom att komma hem igen. Så nu är jag här, hemma med Baloo och jättenöjd.
Bilder kommer snart!

Sötaste syster!

Glad student.
Mamma, Joanna och jag. Helt klart finaste skylten i Helsingborg...
Joanna och baksidan av skylten. Mickes mamma tipsade om pop art-temat.
Bjudningen hemma i trädgården :)

Student

Då var det dags för Joannas student idag. Smhi och dmi säger upphållsväder och ca 16 grader, jag säger gärna lite solglimtar och någon grad därtill -men är nöjd så länge vi kan sitta ute i tältet utan att frysa ihjäl, alternativt blåsa bort.
Snygg bild på min snygga syster, bilden talar för sig själv...
Nu ska jag köra flickorna till Helsingborg för champangefrukosten!

Nya planer

Inget Kroatien för min del, lite tråkigt. Istället blir det en charterresa med Micke till Samos, Grekland, mycket roligt! Så på söndag bär det av för en massa sol, bad och mys. 
Nu ska det däremot fixas inför Joannas student. Skylten är klar och presenter inhandlade. Hoppas inte det regnar alltför mycket imorgon.
Ciao!

Glad Svergie !

Puss på er allihopa!
Ikväll blir det Lund med underbara människor, hoppas alla får en lika fin kväll som jag tänker ta mig. 

3 dagar båt

Underbart vad trevligt väder det varit och de senaste dagarna har jag spenderat med den bästa. Har varit mysiga turer till grannlandet för sol och till och med lite bad (!), 16 grader i vattnet och allt.

Helgen har även bjudit på sommarens första picknick.
Gott sällskap,
HAV,
solnedgång,
prickig filt,
kycklingsallad,
jordgubbar och
choklad
= SUPERMYS!
Å idag har det varit båt hela dagen. En frappino hämtades i Norra hamnen i Helsingborg, lunch, bad och sol utanför Ven, glass i Köpenhamn och kvällsmat nånstans vid Danmarks kust, typ Sletten? eller nått sånt... Hursom -mycket mysig dag med väldigt mycket sommar.
Tråkigt inlägg men jag skyller på för mkt sol och för kort om tid.
gammal bildHelt 

Retur

Befinner mig återigen i skåne med Baloo som sällskap. En massa saker åker idag på retur till nelly och H&M, men några godbitar hittade jag även om beställningarna till stor del var till besvikelse.
Annars städas det och sorteras i gamla gömmor hemma hos familjen Bartley idag -ett försök till att jag ska få ett rum att bo i nu under sommaren, då mitt gamla rum förvandlats till förvaring till all möjlig skit.
Mitt rum med pappas tavlor och Baloo (som faktiskt inte riktigt är så tjock som bilden visar...).
Kanske kan dagen komma att bjuda på en tur till Väla och Ikea, å annars kanske en strandritt skulle sitta på sin plats. En dag full av möjligheter eller nått. hihi

Sviiiindel!

Ojojoj, vad dålig jag varit på det här. Jag skyller på att jag inte haft internet och att jag haft bättre saker för mig :)
Idag ska micke tvinga mig upp på klätterväggen igen, tror han. Mina stackars händer svettas bara av tanken på klätterväggen. Det pinsamma är att jag sist kom typ två meter och höll på att dö av rädsla. Så om ni inte hör nått mer från mig så vet ni varför.

Adios å önska mig lycka till! I will need it...